33 milijuna sati gledanja: Ovo je trenutno najgledaniji film na Netflixu

Foto: Netflix

AKCIJSKI triler Heart of Stone trenutno je hit među gledateljima Netflixa. Film je izašao 11. kolovoza na toj streaming platformi, a Netflix je objavio da triler ima 33.1 milijun sati gledanja. To je trenutačno najgledaniji film na Netflixu.

Heart of Stone je najgledaniji i među Hrvatima te se nalazi na prvom mjestu trendinga. Slijede ga filmovi What Men Want, Hidden Strike, Poisoned: The Dirty Truth About Your Food i Paradise.

 

O čemu se radi u filmu?

Film je režirao Tom Harper, koji je radio na seriji Peaky Blinders, dok su scenarij napisali Greg Rucka i Allison Schroeder. Gal Gadot je u filmu utjelovila Rachel Stone, hakericu koja radi za Tajnu obavještajnu službu (MI6), a njen tim čine agenti Parker (Jamie Dornan), Yang (Jing Lusi) i Bailey (Paul Ready). No, MI6 ne zna da je Stone špijunka koja radi za tajnu organizaciju nazvanu Charter.

Oni su u traileru opisani kao "najosposobljeniji agenti - bez političkih sklonosti, bez nacionalne pripadnosti - koji zajedno rade na održavanju mira u turbulentnom svijetu". Kako bi postigli svoje uzvišene ciljeve, ti se agenti oslanjaju na jedinstvenu imovinu zvanu Srce.

Niska ocjena na IMDb-ju

Srce je najmoćnija umjetna inteligencija na svijetu, sposobna pratiti nečiju cjelokupnu internetsku povijest i zatim koristiti te podatke da predvidi što bi mogli učiniti u budućnosti. Srce može savjetovati o odgovorima na potencijalne globalne prijetnje i čak dati šanse za uspjeh u njihovom neutraliziranju. Naravno, Srce se može i zloupotrijebiti, što se vidi u nekoliko scena u filmu. 

Iako je trailer privukao puno pažnje nakon objave i film je trenutno najgledaniji na Netflixu, na IMDb-ju ima ocjenu 5.7. Kritičari su na portalu Rotten Tomatoes film ocijenili s 32%, dok je publika dala ocjenu 61%. 

Pročitajte više