50.000 pregleda u pola sata: Objavljen video s probe najveće Lasagnine konkurencije

Foto: Instagram

Osoba koja je trenutno najveća konkurencija Baby Lasagni, Nemo iz Švicarske, na pozornici je u Malmöu prvi put izvela pjesmu The Code. Na TikTok profilu Eurosonga objavljen je video s probe.

Video je u samo pola skupio 50.000 pregleda, a fanovi Eurosonga su oduševljeni. "Odlična pjesma. Ovo će pobijediti", pišu u komentarima. Međutim, ima i onih koji smatraju da se oko ovog nastupa napravio prevelik hajp i da ima boljih. Međutim, Švicarskoj predviđaju dobar plasman na ovogodišnjem natjecanju. 

@eurovision When @nemothingsss said “Welcome to the show,” they meant it! Here's how their first rehearsal looked 🇨🇭 #Eurovision2024 ♬ original sound - Eurovision

Ranije su objavljene i fotografije s probe te je mnoge iznenadila odjevna kombinacija koju će Nemo nositi na natjecanju. "Ovo je nešto neviđeno na Eurosongu", pisali su u komentarima.

Podsjećamo, Švicarska je trenutno na kladionicama za Eurosong na prvom mjestu te joj daju 24 posto šanse za pobjedu. Na drugom mjestu je hrvatski predstavnik Baby Lasagna sa 17 posto šanse za pobjedu. 

Pročitajte više