8 milijuna pregleda: Zbog ove snimke mnogi pišu da ne bi nikad živjeli u Australiji

Screenshot: TikTok

TIKTOKER Jorden Tually odlučio je pokazati svojim pratiteljima kako izgleda život u njegovoj rodnoj Australiji. 

"Koliko pauka mogu pronaći u 10 minuta u svojoj kući u Australiji?" zadao si je zadatak pa krenuo u pohod. Čim je otvorio vrata, ugledao je jednog na dvorištu. "Ovaj se nalazi točno ispred mojih ulaznih vrata. Kakav ljepotan, ha?" rekao je pa krenuo u garažu.

@jordentually Reply to @jords Who wants to visit Australia now? 😅🕷 should we name the possum? 🤣 #travel #fyp #travellife #australia #aussie #spiders #australian ♬ String Quintet in E Major, Op. 11 No. 5 - The London Philharmonic Orchestra

"U ovoj garaži ima najmanje 100 pauka", zaključio je pa upoznao pratitelje i s oposumom koji živi ispod njegove kuće. "Moja garaža je kao raj za pauke", rekao je u drugom dijelu svoje potrage koja je neke oduševila, a neke prenerazila.

@jordentually Reply to @hashira_194 Share with a friend whos scared of spiders? 🕸 #travel #fyp #australia #aussie #australian #animals #spiders #spiderman #marvel ♬ String Quintet in E Major, Op. 11 No. 5 - The London Philharmonic Orchestra

"Ok, nikad neću u Australiju", "Ja živim u Australiji jer su mi tako veće šanse da postanem Spider Man", "Ok, tvoja zemlja je svijet pauka", "Ja nikad u životu ne bih mogla živjeti u Australiji", samo su neki od komentara. Ipak, činjenica da u njegovom podrumu živi mali oposum mnogima se svidjela.

"Oposum bi mi definitivno postao ljubimac", "Da bar kod mene živi oposum", pisali su. Prvi Jordenov video pregledan je skoro 8 milijuna puta.

Inače, početkom 2020. godine, nakon velikih požara koji su zahvatili Australiju, stručnjaci su upozorili ljude da se paze smrtonosnih pauka, jer su se tad stvorili savršeni uvjeti u kojima bi oni mogli opstati. Početkom 2021. godine ogromne paukove mreže ovile su australske gradove. U jednom dijelu zemlje paukova se mreža duž prometnice protezala više od jednog kilometra.

Pročitajte više