Amerikanka koja prodaje nevinost otkrila lice, a Damir iz Srbije nudi najviše

Foto: Elizabeth Raine

IAKO Elizabeth Raine nije njezino pravo ime, 27-godišnja Amerikanka tako se predstavlja na svojoj službenoj stranici na kojoj je osobi koja nudi najviši iznos spremna prodati svoju nevinost.

Studentica medicine dosad je skrivala svoje lice, ali HuffPostu poslala je nekoliko necenzuriranih fotografija kako bi podigla cijenu.

No, zanimljivo je spomenuti i kako u utrci trenutno vodi Damir iz Srbije koji je, ne vidjevši kako djevica izgleda, za njezinu nevinost ponudio 300 tisuća dolara.

"Na ovaj sam se potez odlučila iz financijskih razloga, ali željela sam i avantura, erotizam i skandal", rekla je Elizabeth.

HuffPost piše i kako su neki analizirali njezino ponašanje i ustvrdili da je razlog zašto je još uvijek nevina to što nikad nije preboljela majku koja je umrla kad je imala samo 10 godina.

Ona pak tvrdi da ju gubitak učinio suosjećajnijom i snažnijom.

Aukcija traje do 7. svibnja, a osoba s najvećom ponudom mora biti zdravi muškarac koji ne smije biti pijan, drogiran, nasilan, a analni seks ne dolazi u obzir. Elizabeth ne isključuje mogućnost da "poslovna suradnja" preraste u ozbiljnu vezu.

Pročitajte više