Anastasija o Soraji i drugim zečicama: Ja sam igrač u Juventusu, one su ostale u klubovima druge srpske lige

SORAJA VUČELIĆ i Anastasija Buđić, dvije Playboyeve zečice koje su se našle u finalu izbora za "zečicu godine" srpskog Playboya, nastavile su po srpskim medijima prepucavanje oko toga koja ide na svjetski izbor. Iako je u regionalnom izboru pobijedila Soraja, Anastasija po medijima priča kako ona putuje na Filipine. Soraja kaže kako Anastasija laže te kako će ona upoznati Hugha Hefnera. No, u intervjuu za Press joj je Anastasija uzvratila udarac i otvorila novu rundu prepucavanja.

"S oduševljenjem bih prihvatila poziv da s Hughom Hefnerom i ostalim zečicama živim u Playboy vili. Ne zanima me što kažu Soraja i druge djevojke. Daleko sam ispred njih - ja sam igrač u Juventusu, a one su ostale u klubovima druge srpske lige", izjavila je Anastasija te usput poručila Soraji: "U Playboyu imam karijeru o kojoj ona može samo maštati. Ona je kao neki instant proizvod doživjela bum i sebi daje više prava nego što zaslužuje".

Anastasija je pojasnila i zašto misli da je baš ona najbolja: "Prva sam Srpkinja na naslovnici francuskog Playboya, predstavljala sam Srbiju na međunarodnom skupu Playboyevih zečica u Bejrutu, londonska produkcija je došla u Srbiju kako bi snimili dokumentarac o meni, kojeg se emitiralo na londonskoj i američkoj Playboy televiziji.

Pročitajte više