Anđa Marić razočarana slovenskim pravosuđem oporavlja se u toplicama

ANĐA Marić, duboko razočarana u slovensko pravosuđe, trenutno se oporavlja u jednim toplicama kako bi skupila snage za daljnju borbu za skrbništvo nad svojim sinom Gašperom, izvještava Story.

Mukotrpna borba započela je prije dvije godine, nakon što je Anđa shvatila kako je suprug Primož Dolničar vara te odbila živjeti u poligamiji kao što je on tada predložio. Prisjetimo se, on svoju aferu nije ni pokušavao prikriti već je Anđi pokazao snimku seksa sa svojom ljubavnicom.

Devetogodišnji dječak odlučio se za život s majkom, a premda prema zakonu djeca starija od sedam godina imaju pravo odlučiti s kojim će roditeljem živjeti, sud je zanemario dječakove želje.

Isto tako, prema slovenskom zakonu borba za skrbništvo ne bi smjela trajati dulje od 6 mjeseci, no oduljila se zbog žalbi za hitno oduzimanje skrbništva koje Primož stalno podnosi.

On tvrdi kako Anđa nije podobna majka te kako se njihov sin nakon boravka u njezinom stanu vraća prljav i pothranjen pa stoga od suda traži da joj se oduzme skrbništvo te dozvoli da Gašpera viđa samo dva puta tjedno.

Isto tako, žali se kako njegov drugi sin, kojeg ima sa svojom nevjenčanom družicom Ninom, pati jer ne živi sa svojim bratom.

Anđa pak smatra kako je nečuveno što slovensko pravosuđe staje na stranu njezinog bivšeg supruga te je već promijenila nekoliko odvjetnika. Ovaj mukotrpni postupak iscrpio ju je i fizički i psihički, ali i financijski, što nimalo ne zanima njezinog bivšeg supruga koji i dalje zahtjeva da pjevačica plaća alimentaciju svakog mjeseca.

Ogorčena Anđa upravo se iz tog razloga povukla iz javnosti te prijavila u toplice kako bi u miru osmislila kako nastaviti bitku za svog sina.

Pročitajte više