Antonija Blaće prešla na Prvi radio i u prvoj emisiji džogirala s gradonačelnikom Bandićem

Foto: PR

NAKON tri i pol godine na Narodnom radiju, Antonija Blaće odlučila je prijeći na Prvi radio, a u svojoj je prvoj emisiji ugostila gradonačelnika Zagreba Milana Bandića.

Ekipi iz Kušlanove gdje gradonačelnik Bandić redovito trči svako jutro, pridružila se poznata tv i radijska voditeljica Antonija Blaće.

Razlog ranog ustajanja i joggiranja bio je da pozove gradonačelnika u svoj novi radijski jutarnji show na novom radiju – Prvom Radiju Zagreb.

Antonija Blaće odlučila se za nove poslovne izazove na Prvom Radiju Zagreb.  Iako rođena Šibenčanka, kaže uz osmijeh: "Nitko ne poznaje Zagreb bolje od nas koji smo došli od svukuda i morali ga upoznat uzduž i poprijeko! Uostalom, Zagreb je iza Splita najveći dalmatinski grad u Hrvatskoj!".

Antonija Blaće odlučila je svoj radijski transfer na zagrebačku radio postaju proslaviti i započeti s gostovanjem prvog čovjeka grada Zagreba – gradonačelnika Bandića. Bandić je pristao, ali nakon što je Antonija dokazala da može bez problema u 6 ujutro pratiti gradonačelnikov ritam. Bandić je istrčao 30 krugova tj. 9 km, a Antonija je uzela odmor nakon četiri i pol kilometra.

Gradonačelnik je spremno komentirao: "Ona je glumatala, ma može ona istrčati više od mene, ali vi žene uvijek glumite!"

Pročitajte više