Autor "True Detectivea" otkrio nove detalje o drugoj sezoni

Foto: Press

NIC PIZZOLATTO obradovao je fanove "True Detectivea" detaljima o novoj sezoni.

Rekao je će druga sezona imati tri glavna lika. "Svi likovi su novi i duboko sam zaljubljen u svakoga od njih. Razradili smo sezonu s nekoliko scenarija i sljedeći mjesec ozbiljno ćemo početi s castingom", kazao je Pizzolatto.

Louisiana je bila mjesto radnja prve sezone, u kojoj su glavne uloge imali Matthew McConaughey i Woody Harrelson, a radnja druge sezone smještena je u Kaliforniju: "Ne u Los Angelesu, nego u jednom od manje poznatih mjesta u Kaliforniji. Pokušat ćemo prikazati određenu psiho-atmosferu i ambijent tog mjesta, kao što smo to napravili u prvoj sezoni".

Serija zadržava svoj format pa će u novoj sezoni biti predstavljen novi samostalni slučaj, ali i potpuno nova glumačka ekipa, prenosi Hollywood Reporter.

Pizzolatto je od početka bio svjestan da će McConaugheyja i Harrelsona dobiti samo na jednu sezonu. "Odmah smo znali da ih nećemo opet koristiti. Ljudi s aktivnim filmskim karijerama ne žele se vratiti na pet-šest godina", rekao je.

Nedavno smo saznali da se u seriji, unatoč glasinama, neće pojaviti Jessica Chastain, a Brad Pitt je jedna od holivudskih faca koji s producentima navodno pregovara o ulozi u novoj sezoni. 
 

Pročitajte više