Avril Lavigne slomila se pred kamerama pričajući o bolesti

Screenshot: GMA

AVRIL LAVIGNE u ponedjeljak je bila vrlo emotivna u emisiji Good Morning America, pričajući o borbi s Lajmskom boreliozom.

30-godišnja pjevačica rasplakala se kad je otkrila da je bila prikovana za krevet prošlog listopada, u isto vrijeme posjećujući razne liječnike i specijaliste pokušavajući otkriti što joj je.

"Privukli bi računalo i komentirali 'sindrom kroničnog umora' ili 'zašto ne pokušaš ustati iz kreveta Avril i jednostavno zasviraš klavir?' Pitali bi me: 'Jesi li depresivna?", ispričala je i dodala: "I to rade jako puno ljudi koji imaju ovu bolest. Nemaju odgovor pa im kažu 'Ludi ste'".

Lavigne je trenutno još uvijek u procesu oporavka, ali je "puno bolje" i vjeruje da će se u potpunosti oporaviti.

Ovo nije prvi put da pjevačica priča o bolesti koja ju je snašla. U travnju je za People kazala: "Imala sam osjećaj da ne mogu disati, ne mogu pričati, ne mogu se kretati. Mislila sam da umirem. Postojali su periodi u kojima se nisam mogla tuširati cijeli tjedan jer sam jedva stajala. Osjećala sam se kao da je netko isisao život iz mene".

Lajmska borelioza je bolest koju prenose krpelji, a koja može uzrokovati osip (Erythema [chronicum] migrans), nakon kojega mogu uslijediti, tjednima, mjesecima ili godinama kasnije, neurološki, srčani ili zglobni poremećaji.

Pročitajte više