"Bila sam seksualna robinja princa Andrewa i naučili su me kako da ga zadovoljim"

Foto: Guliver Image/ Getty Images

VIRGINIA ROBERTS tvrdi da je bila seksualna robinja koju su pedofili naučili kako zadovoljiti princa Andrewa.

Podsjetimo, Roberts je izašla u javnost s pričom u kojoj tvrdi da je kao maloljetnica u više navrata imala seksualne odnose s princom Andrewom.

Naime, u sudskim spisima navela je kako ju je investicijski bankar Jeffrey Epstein "posuđivao" svojim bogatim prijateljima kao seksualnu robinju.

Princ Andrew, vojvoda od Yorka, tako je postao dijelom sudskog procesa u Floridi protiv bankara koji je optužen za prisiljavanje maloljetnih osoba na seksualne odnose s njegovim poslovnim partnerima.

Osim toga, 61-godišnji Epstein je osuđeni pedofil koji je već odležao 13 mjeseci zatvora jer je imao seksualne odnose s 14-godišnjom djevojčicom.

Virginia tako tvrdi da joj je Epstein plaćao čak deset tisuća funti za seks s princom u njegovom domu u Londonu i New Yorku te da je princ tada znao da ima samo 17 godina, prenosi The Independent.

Virginija je sve svoje optužbe i svjedočanstava navela na sudu, no princ ih sve poriče.

Ghislaine Maxwell upoznala ju je s Epsteinom i ponudila joj posao njegove osobne maserke

U jednom od njih otkrila je i okolnosti svojeg prvog seksualnog odnosa s Epsteinom koji se dogodio kada je počela raditi kao njegova maserka.

Prema njenim tvrdnjama, ušla je u sobu s Ghislaine Maxwell koja joj je konkretni posao i pronašla, misleći da je došla samo zbog masaže, no uskoro se ispostavilo da je bila pozvana kako bi seksualno zadovoljila svog novog poslodavca

Maxwell je kćer pokojnog britanskog medijskog tajkuna Roberta Maxwella te ona također poriče bilo kakvu umiješanost u ovaj skandal.

No, Roberts je kazala: "Dala mi je točne upute. Stavila sam ulje na ruke i počela sam masirati njegovo stopalo. Drugo je masirala Ghislaine. Zatim je skinula svoju majicu i počela trljati svoje grudi od njegovo golo tijelo i meni je kazala da uradim isto. Znala sam da je to pogrešno, no svidjela sam im se i bili su važni ljudi. Tada smo se svi zajedno seksali, a ja sam za to dobila 200 dolara. Rečeno mi je da se vratim idući dan", objasnila je Roberts, prenosi Daily Mail.

Ghislaine joj je uskoro kupila luksuznu odjeću kako bi se bolje uklopila u društvo u kojem je počela raditi kao "seksualna robinja" kojoj su plaćali za njene usluge.

Virginiju i ostale djevojke su tajno snimali, a njihove gole fotografije su posjedovali poslovni partneri Jeffreyja Epsteina

"Princ me nikada nije plaćao osobno, Jeffrey je to radio poslije, nakon što se uvjerio da sam ga zadovoljila", kazala je i otkrila: "Rečeno mi je da napravim sve kako bih ga zadovoljila".

Osim toga, bila je primorana upražnjavati seksualne odnose i s drugim mladim djevojkama, a Jeffreyjevi poslovni partneri, kao i princ Andrew, posjedovali su njihove gole fotografije koje su nastajale kada djevojke nisu znale da ih se snima.

Navela je kako je seksualna robinja bila od 1999. do 2002. godine, nakon čega je pobjegla u Australiju.

S princom se seksala u Londonu, New Yorku i privatnom otoku na Karibima.

Iz Buckinghamske palače odbili su tvrdnje o bilo kakvoj umiješanosti princa Andrewa u ovaj seksualni skandal.

 

Pročitajte više