Bivši muž Amy Winehouse tvrdi: Netko je lažirao njen potpis na papirima za razvod

Screenshot: YouTube

BIVŠI muž Amy Winehouse, koja je preminula prije gotovo četiri godine, Blake Fielder-Civil, tvrdi da njihov razvod nije bio valjan, odnosno da je netko lažirao njen potpis na papirima. Amy i Blake bili su u braku od 2007. do 2009. godine, međutim, on sad tvrdi da ona nije osobno potpisala svoje papire za razvod te da čak "mjesecima nije imala pojma ni da su se razveli".

"Njena obitelj luđački je forsirala naš razvod. Razgovarali smo, ona i ja, i Amy nije htjela da se razvedemo. Tjedan dana nakon toga dobio sam potpisane papire, ali potpis nije bio njen. Ali nisam htio da ispadne da želim njen novac, pa sam potpisao. Međutim, sada sam se posavjetovao s odvjetnikom i tražit ću na uvid te papire kako bih dokazao ta taj potpis nije njen i da nije svojevoljno pristala na razvod"; rekao je Blake za Sun.

Njega su mnogi okrivljavali za njenu ovisnost, a on ističe da su se voljeli te da mu je posvetila i pjesmu oduševljena činjenicom da prilikom razvoda nije tražio od nje nikakav novac. Blakeove optužbe na račun, čini se, obitelji Amy Winehouse, pojavile su se netom nakon premijere dokumentarca o životu kultne pjevačice koji je pokupio dosta negativnih komentara, doduše, ne od strane kritike i publike, već od strane njene obitelji.

 

 

Pročitajte više