Bivši suradnik slavnog komičara tvrdi: Bill Cosby se seksao s maloljetnicama, a ja sam čuvao stražu

Screenshot: Daily News

NAKON brojnih optužbi za seksualno napastovanje i silovanje slavni komičar sada se mora nositi s najnovijom optužbom i to onom od bivšeg zaposlenika televizijske kuće NBC, s kojim je blisko surađivao tijekom 80-tih godina, u vrijeme snimanja popularnog "The Cosby Showa".

Frank Scotti koji danas ima 90 godina, za Daily News je otkrio da je pomagao Cosbyju svaki puta kada je dovodio većinom maloljetne djevojke u svoju garderobu.

"Bill je u svoju garderobu često dovodio maloljetne modele, a ja sam bio taj koji je svaki puta stražario ispred njegovih vrata, pazeći da mu nitko ne smeta. Nisam nikada vidio što je s njima unutra radio, ali sam uvijek bio sumnjičav", kazao je Scotti koji je po nalogu komičara čak za jednu od njegovih cura kupio stan u njujorškom Queensu.

"Rekao mi je da ta djevojka nema gdje živjeti i da joj nađem stan u Queensu. Napravio sam to i čak naručio sav namještaj. Ona je imala samo 16 godina i mogu pretpostaviti što su radili u tom stanu", nadodao je Scotti koji je umjesto Cosbyja uplaćivao novce ženama s kojima se komičar seksao.

"Tko bi pomislio da je omiljeni televizijski tata takav čovjek? No, njemu je to sve prolazilo. Svaki mjesec sam nosio po 2000 dolara ženama s kojima je Cosby imao odnose", napomenuo je Scotti i otkrio da ih je ukupno bilo osam.

Jedna od njih je bila i Shawn Thompson kojoj je Cosby tijekom godina isplatio preko 100 tisuća dolara. Upravo je njezina kćer Autumn Jackson tvrdila kako je slavni glumac i komičar njen otac, no Cosby nikad nije priznao očinstvo.

"Često sam se pitao zašto svaki mjesec isplaćuje te žene, no kada sam shvatio da je među njima i Thompson, onda sam zaključio da je imao afere i s drugima jer sam bio siguran da je s njom spavao. Vjerojatno je plaćao njihovu šutnju", rekao je 90-godišnjak i potom dodao: "Ja sam mu bio paravan jer je moje ime bilo na svim papirima kada sam uplaćivao novce, nekada i u pet različitih banaka u jednom danu".

Cosby je bio u jako dobrim odnosima s vlasnicom jedne modne agencije te Scotti tvrdi kako mu je upravo ona uvijek slala nove cure. "Rekao mi je da joj ispunim svaku želju", kazao je Scotti.

Kada je odlučio napustiti Cosbyja i posao, komičar je u početku mislio da se šali. "Mislio je da ga toliko volim da nikad neću otići, a ja sam mu kazao da ne dajem otkaz već da idem u mirovinu. Tada mi je potpuno preneražen rekao da se gubim. Otišao sam jer me pekla savjest. Bilo mi je žao tih djevojaka.  On je inače bio drag čovjek, ali je doista pretjerao s tim djevojčicama", zaključio je Scotti.

Pročitajte više