Bizarna svadba prinčeva kumčeta: Navukao je kokošju glavu, a mladenki je glava završila u torti

Foto: Instagram

IAKO je kumče britanskog princa Phillipa, dizajner Ashley Hicks nije pretjerano držao do protokola na svom vjenčanju, prozvanom prvim Instagram vjenčanjem ikada. U svom domu u Oxfordshireu 52-godišnji sin dizajnera Davida Hicksa i bratić princa Charlesa oženio je 18 godina mlađu američku starletu Katu de Solis.

Njihova veza nije bila nešto duga. Upoznali su se na Instagramu u svibnju, zaručili u lipnju, a već u rujnu postali su bračni par. Prava romansa digitalnog doba.

Na Instagramu ih je upoznao ilustrator Donald Robertson, koji je bio i kum.

"Želimo zahvaliti Instagramu na prvoj super otmjenoj svadbi ikada", rekao je na vjenčanju.

Novopečeni bračni par goste je dočekao u zanimljivom izdanju, ona je nosila zečje uši, a on kokošju glavu. Na vjenčanje je osim Hicksovih kćeri iz prvog braka i njegove majke, došla i njegova sestra Indija, javnosti poznata kao djeveruša na vjenčanju princa Charlesa i princeze Diane.

Među gostima su bili zvijezda "Igre prijestolja Gwendoline Christie i svjetski poznati dizajner obuće Christian Louboutin.

Ovo nesvakidašnje vjenčanje završilo je na nesvakidašnji način. Hicksova kći Angelica, koja je samo 11 godina mlađa od svoje pomajke, zagnjurila joj je glavu u tortu. I svima je to bilo smiješno.

Pročitajte više