Bobbi Kristina se oporavlja, a mediji nagađaju ima li sve veze sa smrću Whitney Houston

Foto: Splash/INFphoto.com

BOBBI KRISTINA BROWN, 21-godišnja kći popularne pjevačice Whitney Houston, pronađena je jučer u svom domu u Roswellu onesviještena u kadi.

Pronašli su je njezin suprug Nick Gordon i još jedan prijatelji, a hitna pomoć brzo ju je prevezla u lokalnu bolnicu.

Iako su je liječnici privremeno morali staviti u induciranu komu, njezin rođak Jerod Brown za Sky News rekao je da je Bobbi trenutno dobro i da su članovi obitelji uz nju.

Zahvalio se svima koji su im dali podršku, rekao da se nada brzom oporavku i dodao: "Siguran sam da uskoro izlazi iz bolnice":

Ipak, mediji ukazuju na zanimljivu i pomalo jezivu okolnost. Naime, njezina je majka prije tri godine, u veljači 2012., pronađena mrtva u kadi u hotelu u Beverly Hillsu.

Novinari su Browna upitali kako se Bobbi osjeća vezano za skorašnju godišnjicu smrti.

"Osjeća se dobro. Naravno da tuguje jer sve je još uvijek svježe, ali osim toga, osjeća se dobro", rekao je Brown.

Podsjetimo, Bobbi Kristina Brown kći je Bobbyja Browna i Whitney Houston, planetarno poznate pjevačice koja je iza sebe ostavila brojne hitove. Pjevačica je preminula u veljači 2012. u dobi od 48 godina.

Pronađena je mrtva u kadi u hotelu u Los Angelesu uoči dodjele glazbenih nagrada Grammy. Obdukcijom je zaključeno da se slučajno utopila nakon što je uzela kokain, a imala je problema sa srcem.

Pročitajte više