Bonov imitator: Vuk Jeremić morao je shvatiti da nisam pjevač, pričali smo o Srbiji!

Foto: Twitter

FOTOGRAFIJA na kojoj Vuk Jeremić pozira s "Bonom Voxom", pri čemu oba muškarca prema fotoaparatu pokazuju tri prsta, posljednjih je dana izazvala veliku buru u medijima u regiji.

Ubrzo nakon što je Jeremić fotografiju objavio na Twitteru proširila se vijest da na njoj uopće nije Bono već njegov najpoznatiji dvojnik, Pavel Sfera, 48-godišnjak rođen u Novom Sadu koji već neko vrijeme živi u New Yorku. On je za Blic odgovorio na neka pitanja kako bi se pokušalo utvrditi što se točno događalo u trenutku snimanja i objavljivanja sporne fotografije: "Znate kako to ide, izašli smo u grad, svratili smo u jedan klub. Tamo je bio Vuk i upoznao nas je zajednički prijatelj. Dugo smo pričali, jer mi nedostaje sve iz Srbije. Mislim da nije odmah shvatio da nije u pitanju Bono Vox, ali kasnije mu je valjda bilo jasno", izjavio je.

Jučer je i sam Jeremić priznao da s njim na slici nije bio Bono: "Čovjek je toliko savršen dvojnik da smo svi u baru bili uvjereni da je to zaista on. A sto se tiče tri prsta - tako bih se slikao i s pravim", objavio je na Twitteru.
 

Pročitajte više