Britanka i Irac mogli bi završiti u zatvoru jer su se poseksali u taksiju u Dubaiju



REBECCA BLAKE, britanska poduzetnica odmor je odlučila provesti u Dubaiju, međutim, ono što nikako nije očekivala jest da će doći u sukob sa zakonom.

Rebecca je tijekom boravka u hotelskom baru upoznala jednog muškarca s kojim je pila dugih 12 sati, a nakon toga su naručili taksi kako bi otišli negdje dalje. Kad su sjeli u taksi, nisu se mogli obuzdati te su se poseksali na stražnjem sjedištu auta.

Šokirani vozač nije mogao vjerovati svojim očima te je zaustavio policijsku patrolu, a tek su policajci uspjeli zaustaviti njihov seksualni čin. Nakon toga je 29-godišnjakinja privedena u policiju zajedno sa svojim ljubavnikom, Ircem Conorom McRedmondom. Tamo im je uzet DNK uzorak na temelju čega je policija dokazala da su bili alkoholizirani, piše Daily Mail.

Rebecca pak tvrdi kako nije uhićena zbog seksa već zbog toga što je imala pivo kod sebe te je u taksiju navodno bila sama. Sad je čeka suđenje, a može dobiti zatvorsku kaznu od tri godine te novčanu kaznu od oko 340 funti zbog ispijanja alkohola.

Naime, prema zakonu u Dubaiju konzumiranje seksa izvan bračne zajednice kažnjivo je djelo. Rebecca se sad nalazi na slobodi do suđenja, a jamčevinu za izlazak iz zatvora platio joj je prijatelj koji živi u Dubaiju. Irac također negira seks na stražnjem sjedištu s Rebeccom.

Pročitajte više