Brojni celebovi pristižu u Veneciju na vjenčanje Georgea Clooneya i Amal Alamuddin

Foto: Splash

AMAL ALAMUDDIN je snimljena pri dolasku u Italiju, još ove srijede na aerodromu u Milanu, a čini se da je i Clooney danas stigao u Veneciju.

U pitanju je samo nekoliko sati kojih nas dijele od početka četverodnevnog vjenčanja popularnog neženje Georgea Clooneya i njegove odabranice, 36- godišnje britanske odvjetnice Amal Alamuddin.

I dok se par bavi posljednjim pripremama za vjenčanje, poznati gosti polako pristižu u Veneciju.

Clooneyjev poznati prijatelj, glumac Matt Damon jedan je od prvih celebova viđenih u tom talijanskom gradu, a primijećen je danas u društvu svoje supruge Luciane Barroso. Među pristiglima su i Ellen Barkin, Emily Blunt, Anna Wintour, Richard Kind i Steve Lukather.

Supermodel Cindy Crawford također je viđena u društvu supruga Rendea Gerbera, koji će Clooneyju biti kum na vjenčanju, a njih dvoje su se danas pridružili  Clooneyu po njegovu dolasku u Veneciju.

Mladoženja i mlada su odavali dojam velike sreće, a cijelo društvo se potom ukrcalo u taksi brod, koji ih je odveo u Hotel Cipriani, u kojem će vjenčanje sutra početi.

Novac od prvih ekskluzivnih fotografija vjenčanja, budući će supružnici donirati u dobrotvorne svrhe, a u pitanju je iznos od milijun funti.

Ceremonija će se održati u ponedjeljak, u palači iz 14. stoljeća "Ca' Farsetti", na venecijanskom kanalu Grande, no proslava vjenčanja počinje već sutra.

Par se odlučio vjenčati u Veneciji, jer su se tu i upoznali, prenosi Daily Mail.

 

Pročitajte više