Charlie Sheen: Mogao bih se kandidirati za predsjednika SAD-a

Screenshot: YouTube

PREMA podacima anketa 2011. godine u SAD-u, članovi Republikanske stranke za predsjednika bi radije odabrali Charlieja Sheena nego li Baracka Obamu ili Sarah Palin, piše Daily Mail.

Ta informacija dopala se slavnom glumcu koji je poznatiji po skandalima nego li po ostvarenjima u karijeri, zbog čega je 49-godišnjak komentirao mogućnost kandidiranja 2016. godine, u showu The Flipside With Michael Loftus.

"Proveo sam i ja svoju anketu- na otprilike deset likova. Svi su mi kazali da bi me stopostotno
podržali kada bih se kandidirao za predsjednika", kazao je glumac i nadodao: "Pogodite, tko bi bio potpredsjednik. Moj otac. Sheenu i Sheenu 2016. godine slogani bi bili istina i transparentnost. Najozbiljnije vam kažem".

Sheen se potom našalio i sa svojim neurednim stilom života koji su obilježili droga, alkohol, nasilje i druženja s prostitutkama.

"Zamislite samo kako bi debate izgledale. Prozvali bi me za toliko toga, a ja bi im rekao: I, što onda?", kazao je šaljivo Sheen.

Također je otkrio da bi kao "kralj Amerike" uveo tri njemu bitna zakona: svakoj školi osigurao bi ratnog veterana koji bi brinuo o sigurnosti učenika, uveo bi porez od 10 posto za sve, i svima bi naredio da se opuste.
 

Pročitajte više