"Diktator" po gledanosti u prvom vikendu nadmašio i otvaranje "Osvetnika"


FILM "Diktator" je u Hrvatskoj otvorio s izvanrednim rezultatima: 20.938 gledatelja i 658.928 kuna Box Officea. Koliko su obožavatelji Sashe Baron Cohena željno iščekivali njegov novi film dokazuje da je ovo najbolje filmsko otvaranja ove godine uz "Američku pitu: Okupljanje". Film je po gledanosti u prvom vikendu nadmašio i otvaranje "Osvetnika".


Paramountov blockbuster "Diktator" postigao je veliki međunarodni uspjeh. Film u kojem Cohen glumi sjevernoafričkog diktatora koji riskira svoj ​​život kako bi osigurao da demokracija nikad ne dođe u zemlju koju s tolikom ljubavlju ugnjetava, zaradio je ukupno 55,4 milijuna dolara diljem svijeta.

"Diktator" je Cohenovo najbolje otvaranje ikada u nekoliko međunarodnih tržišta: Njemačka, Austrija, Švicarska, Nizozemska i Belgija, gdje je otvaranje "Diktatora" nadmašilo i otvaranje filmova "Borat" i "Bruno".

Aladdin, bogati, okrutni i  nemilosrdni diktator oduševit će vas svojim istančanim ukusom za žene i osebujnim stilom života te će vas nasmijati do suza.

Pročitajte više