Dječak koji je promijenio boju slapova i naziv tabloida: Dolazak kraljevske bebe proslavljen diljem svijeta

Foto: Guliver Image/Getty Images

OVOG je ponedjeljka svijet iščekivao trenutak u kojem će Kate Middleton roditi novog britanskog prijestolonasljednika.

A kad se to napokon dogodilo, mnogi su odlučili obilježiti dolazak kraljevske bebe. Doduše, kako se i priliči jednom takvom "dostojanstvenom" događaju, nije tu bilo nikakve lude zabave, ali oni kojima je rođenje malenog princa bilo bitno, potrudili su se da na svoj način pridonesu činjenici da su Kate i William dobili svoje prvo dijete.

>> Kate Middleton rodila dječaka!

>> Pogledajte najsmješnije objave na Twitteru u iščekivanju kraljevske bebe

Naravno, u Velikoj Britaniji poplavile su brojne znamenitosti, a slavno je "londonsko oko" zasjalo kraljevskim bojama: crvenom, bijelom i plavom. Veliki broj ljudi okupljenih pred bolnicom St. Mary's i ispred Buckinghamske palače čekao je i više od 12 sati da vijesti stignu, a kad smo saznali da je sve prošlo u najboljem redu, prigodno su proslavili. Ipak, bilo je i onih koji nisu mogli biti u Londonu, ali su zato ukrasili svoje kafiće i dućane (u našoj galeriji možete vidjeti primjere iz New Yorka i Sante Monice).

Također, kao najveće "prekooceansko odavanje počasti" novom malom kraljeviću Niagra Falls obasjani su plavom svjetlošću, a u galeriji možete provjeriti kako je to izgledalo.

S druge strane, jedan od najzanimljivijih poteza u proslavi na Otoku povukao je britanski tabloid The Sun, koji je prigodno promijenio svoj naziv u The Son.

Pročitajte više