Reakcije na kostim Baby Lasagne ne staju: "Neka im netko javi da vrate onaj s Dore"

Foto: Eurovision/Instagram

Baby Lasagna je u Malmöu pokazao kostim s kojim će se natjecati na Eurosongu, a na društvenim mrežama ubrzo se povela rasprava. Neki pišu da im se kostim sviđa, dok je drugima bio bolji onaj koji je pjevač nosio na Dori. 

Na Twitteru su osvanule brojne reakcije na račun odjevne kombinacije Baby Lasagne. Kostim su komentirali i strani fanovi Eurosonga.

"Izgleda odlično, samo hejteri mu se mogu smijati", "Meni je kostim super", "Ovaj kostim je puno bolji i kvalitetniji od onog s Dore", "Super je, jedva čekam da razvali u ovome", "Oni kojima kostim ne valja su slijepi", "Odlično, spoj tradicije i modernog", pišu neki.

"Nemojte me zezati da će ovo nositi. Onaj outfit i frizura s Dore su bili puno bolji", "Molim te, promijeni outfit i frizuru", "Izgleda poput pidžame", "Je li ovo s njim Devito", "Neka im netko jave da vrate kostim s Dore", "Zašto ne original s Dore? Uvijek netko mora sve pokvariti", pišu drugi.

Podsjećamo, kostim Baby Lasagne je nešto drugačiji od onoga kakvog je imao na Dori. Upečatljivi scenski kostimi pjevača i njegove ekipe inspirirani su hrvatskom narodnom nošnjom s modernim elementima, a djelo su kreatorice Valentine Pliško, koja potpisuje i kostime u kojima su nastupili na Dori.

Odradio prvu probu

Baby Lasagna odradio je prvu probu na pozornici u Malmöu. Video je objavljen na TikTok profilu Eurosonga i fanovi su oduševljeni.

"On mora pobijediti", "Kakva Švicarska? Ovo je pravi pobjednik. Marko, uz tebe smo", "Super ti je outfit", "Ovo je odlično, Hrvatska će pobijediti. I pozornica izgleda super", "Dobra izvedba", "Jedva ga čekam vidjeti 7. svibnja", pišu u komentarima.

Prva polufinalna večer na rasporedu je u utorak 7. svibnja, a hrvatski predstavnik nastupit će sedmi po redu. Eurosong kladionice Baby Lasagni daju 96 posto šanse za ulazak u finale. Kada je riječ o kladionicama za ukupni poredak, Hrvatska se trenutno nalazi na drugom mjestu te joj daju 17 posto šanse za pobjedu.

Pročitajte više