Objavljen video s prve probe Baby Lasagne u Malmöu, fanovi pišu: "On mora pobijediti"

Foto: Eurovision/Instagram

Video s prve probe Baby Lasagne na pozornici u Malmöu oduševio je obožavatelje Eurosonga.

"Uzbuđeni smo, ali nam je i hladno. Trebali bismo imati duže rukave. Malo smo i gladni, ali jako uzbuđeni. Hvala vam i vidimo se na pozornici, mijau", rekao je pjevač prije probe.

Video je objavljen na TikTok profilu Eurosonga i u samo nekoliko sati skupio je više od 340.000 pregleda. Ako je suditi prema komentarima, obožavatelji su oduševljeni nastupom Baby Lasagne.

@eurovision Cats, assemble! Cows, unite! @The Baby Lasagna Official smashed first rehearsals! 🇭🇷 #Eurovision2024 ♬ original sound - Eurovision

"On mora pobijediti", "Kakva Švicarska? Ovo je pravi pobjednik. Marko, uz tebe smo", "Super ti je outfit", "Ovo je odlično, Hrvatska će pobijediti. I pozornica izgleda super", "Dobra izvedba", "Jedva ga čekam vidjeti 7. svibnja", neki su od komentara.

>>Baby Lasagna nakon prve probe: Zadovoljan sam, napravit ćemo male korekcije

Baby Lasagna je veliki favorit ovogodišnjeg natjecanja

Podsjećamo, kostim Baby Lasagne je nešto drugačiji od onoga kakvog je imao na Dori. Upečatljivi scenski kostimi pjevača i njegove ekipe inspirirani su hrvatskom narodnom nošnjom s modernim elementima, a djelo su kreatorice Valentine Pliško, koja potpisuje i kostime u kojima su nastupili na Dori. S Markom je u Švedsku doputovala i ekipa HRT-a.

Prva polufinalna večer na rasporedu je u utorak 7. svibnja, a hrvatski predstavnik nastupit će sedmi po redu. Eurosong kladionice Baby Lasagni daju 96 posto šanse za ulazak u finale. Kada je riječ o kladionicama za ukupni poredak, Hrvatska se trenutno nalazi na drugom mjestu te joj daju 17 posto šanse za pobjedu.

Ispred Baby Lasagne je jedino Švicarska, odnosno Nemo s pjesmom the Code. Kladionice Švicarskoj daju 24 posto šanse za pobjedu. Na trećem mjestu je Nizozemska s 13 posto šanse za pobjedu, a potom slijede Italija i Ukrajina koje su ranije slovile kao najveći favoriti ovogodišnjeg Eurosonga.

Također, kladionice predviđaju da će Hrvatska ući u top tri u finalu, a za to joj trenutno daju 42 posto šanse. 

Pročitajte više