Dobila 1,5 milijun dolara odštete jer ju je prometna nesreća "pretvorila u dominu"

Foto: Sasha Mizzare/tumblr

KANAĐANKA Alissa Afonina tvrdi da su joj ozljede koje je zadobila u prometnoj nesreći prouzrokovale promjene u karakteru, i to promjene "epskih" razmjera: od odlične učenice postala je impulzivna domina potpuno opsjednuta seksom.
 
23-godišnjakinja se nije zaustavila samo na kukanju - tražila je odštetu i dobila čak 1,5 milijun dolara, prenosi NY Post. 
 
Svoj je stav o tome da joj treba biti isplaćena odšteta argumentirala sljedećim: navela je da je bila štreberica i uzorna učenica, a nakon sudara primijetila je promjene u svom ponašanju i interesima. Između ostaloga, postala je opsjednuta seksom.
 
 
"Zaključili smo da je ozljeda mozga dovela do nemogućnosti da se Alissa vrati normalnom životu, da studira i zarađuje. Njeno novo zanimanje (sad je domina) potkrijepilo je naše tvrdnje", stoji su objašnjenju suca koji je vodio slučaj.
 
Alissa je nezgodu doživjela 2008. godine, tada je imala 17 godina. Nakon "promjene karaktera" napustila je školu, a bivša je profesorica također potvrdila da se radilo o radikalnoj promjeni karaktera.
 
Do 2013. već je bila domina, a radila je pod imenom Sasha Mizaree. Prestala se time baviti nakon što je dobila odštetu. 
 

Pročitajte više