Domaćinima puna kapa pijanih turista: Ovo su fotke njihovih razularenih tuluma

Foto: Facebook

ŠTO SE dogodi u Kavosu, ostaje u Kavosu. Grčko odredište za ljubitelje partyja preuzelo je taj slogan od Las Vegasa nudeći posjetiteljima raskalašene noćne provode. Ipak, sve dođe svome kraju pa i strpljenje Grka, a ono što se dogodilo u Kavosu, nije tamo ostalo.

Stanovnici ovog grada na Krfu izgubili su živce zbog pijanih turista koji ga svakog ljeta preplave i pretvore u "Sodomu i Gomoru", otišli na Facebook i napravili stranicu "Turns out Kavos was ready for you", odnosno čini se da je Kavos bio spreman za vas kako bi se izrugali često korištenom motu svih turista.

Na njoj objavljuju sve sramotne fotografije turista. Cilj im je bio osramotiti nestašne goste, no stranica koju vodi Silvar Laidlow postala je nevjerojatno popularna, piše Daily Mail. Toliko da sad traži raskalašene turiste da sami pošalju svoje fotografije pijanih noćnih provoda iz Kavosa, a oni to i čine.

Dosad je skupila više od 13.000 sljedbenika, a velik dio njih drage je volje poslao svoje fotografije pijanog ludovanja na odmoru. Umjesto da se srame svog pijanog divljanja, mnogi su to shvatili kao natjecanje pa se tagiraju na fotografijama da i njihovi prijatelji (koji nisu bili s njima na odmoru) vide kako im je bilo.

Većina fotografija prikazuje turiste u nesvijesti nakon što su popili koju čašu previše. Uglavnom su zakunjali na cesti, plaži ili na ležaljkama, potpuno nesvjesni okoline.

Neki su se uspjeli onesvijestiti na mnogo neobičnijim mjestima, poput mladića koji je zaspao na motociklu ili onog koji spava na WC školjci, dok u kadi pored njega sjede gole djevojke.

 

Drugi su se kući vratili bogatiji, i to za štake, gipsove, zavoje i tetovaže. Da alkohol stvarno može pomutiti razum dokazuje fotka tetovaže imena lanca brze hrane.

Nekima će ove fotke biti upozorenje, neki će se nasmijati, a neki će prihvatiti izazov i pokušati nadmašiti turiste s fotografija.

Pročitajte više