Džekina djevojka zvijezda projekta o ljudima koji su pobjegli od tmurne svakodnevice

Foto: Harun Mehmedinović/Facebook

HARUN MEHMEDINOVIĆ, sin književnika Semezdina Mehmedinovića, bosansko-hercegovački je redatelj i fotograf koji već 17 godina živi u Los Angelesu.

On je nedavno pokrenuo kampanju na Kickstarteru kojom pokušava skupiti sredstva za svoj projekt nazvan "Bloodhoney", a u kojem mu pomažu brojni prijatelji, među kojima i lijepa manekenka Amra Silajdžić, djevojka Edina Džeke. Njih dvoje snimanje su obavili u parku Griffith i pustinji Mojave, a njezino sudjelovanje u projektu donijelo je Mehmedinoviću dodatnu popularnost za projekt.

"Bloodhoney" je svojevrsni psihološki eksperiment, tvrdi autor, unutar kojeg on planira izdati knjigu fotografija i priča nazvanu "Persona": "Bit će to knjiga priča o ljudima koji su odlučili pobjeći od svog svakodnevnog života kako bi doživjeli avanturu", ispričao je za Klix.ba.

O Mehmedovićevom projektu pisao je i Huffington Post, na Kickstarteru je dosad prikupio gotovo 25.000 dolara od željenih 35 tisuća. Dio fotografija iz ove serije možete provjeriti u galeriji, a više ih potražite ovdje.
 

Pročitajte više