Filipa Šovagovića privela policija, o svemu obavještavao svoje prijatelje na Facebooku

Foto: Press, Facebook

FILIP ŠOVAGOVIĆ, koji danas slavi 47. rođendan, jučer je dio dana proveo u društvu policajaca, a za sve je kriva vožnja s neispravnom prometnom dozvolom.

Slavni glumac ubrzo je i pušten, ali za vrijeme čitave "akcije" izvještavao je o događanjima svoje prijatelje na Facebooku. Odmah ujutro objavio je fotografiju s tekstom: "Na probu ne bum stig'o. uhapšen sam. Tko kaže da državni aparat ne šljaka? Hura, imamo državu".

Nedugo nakon toga objavio je i fotku iz policijskog automobila uz koju je napisao: "Nemam primjedbe na postupanje MUP-a, dapače, provodim zanimljive sate. Konačno u uglednom društvu. Na radiju orkestar svira Bacha. I on je robijao, jeste li znali? Neki je tip maznuo dva Armani parfema, visok, mlad, mršav, traži se...".



Na kraju je sve koji su brinuli i obavijestio da je pušten te što se točno dogodilo: "Hahaha. Samo da javim da sam vani, uglavnom, u prometnoj dozvoli nije bilo mjesta za štambilje i dobio sam novu prometnu...Trebala se na MUP-u potvrditi ta nova prometna, ali tamo su uvijek gužve... Ooo kriv sam, aaah samo sam u snovima svojima bio nevin, priznajem, trebalo je čekati u redu u MUP-u, kao 358. u redu, dok ne otpadne kosa i ne ispadnu zubi... Moj grijeh, moj grijeh, moj preveliki grijeh... Što li će tek novo donijeti sutra, petak 13, koje li nevolje, moj rođendan...".
 

Pročitajte više