Freak show: Potrošio životnu ušteđevinu ne bi li izgledao kao Justin Bieber

Foto: Reddit/JLP

NIJE posebno iznenađenje kada se klinci potpuno raspamete za tinejdžerskom pop zvijezdom Justinom Bieberom, ali prilično je bizarno ako to čine tridesetogodišnjaci. Toby Sheldon jedan je od njih.

Naime, ovaj 33-godišnjak, Justina Biebera obožava toliko da je odlučio potrošiti životnu ušteđevinu kako bi se transformirao u mladu pop zvijezdu.

U proteklih pet godina, potrošio je oko 100 tisuća dolara na plastične operacije, a rezultat je, najblaže rečeno, zastrašujuć. Unatoč svemu, njegova je priča pravi hit, ne samo među "belieberima" (kako se nazivaju Bieberovi obožavatelji), već i među onima koji ne mogu vjerovati da je netko spreman trošiti novac na ovako sulude kirurške zahvate.



Sheldon se podvrgnuo brojnim zahvatima: presađivanje kose, injekcije botoksa i operacija koja je 33-godišnjaku dala osmijeh nalik onom Justina Biebera.

"Justinov osmijeh ono je što mu daje mladenački izgled", rekao je za Closer Sheldon koji je očito odlučio zanemariti činjenicu da tajna mladolikosti možda leži i u činjenici da Bieber ima samo 19 godina.

"Od 'operacije osmijeha' oporavljao sam se više od mjesec dana, a nakon operacije kapaka, tjedan dana nisam mogao otvoriti oči", nastavlja Sheldon i zaključuje: "Ali isplatilo se. Prijatelji mi neprestano daju komplimente. Čak me zovu Toby Bieber".

Pročitajte više