Gigantski lav, morski psi, roboti i vatromet: Internet poludio za spektakularnim nastupom Katy Perry

Foto: Getty Images

KATY PERRY u velikom je stilu uletjela na pozornicu tijekom poluvremena velikog Super Bowl ogleda između New England Patriotsa i Seattle Seahawksa, a čini se kako je to sve o čemu će showbiz rubrike u SAD-u danas pisati.

Sve je započelo gigantskim lavom na kojem je Katy dojahala, a stvari su iz sekunde u sekundu postajale sve luđe.

Katy je tijekom nastupa promijenila nekoliko kostima, imali smo prilike vidjeti morske pse, robotske šahovske figure i hrpu pirotehnike, a čak i ako niste preveliki fan pop pjevačice, malo tko može osporiti kako je uistinu riječ o pravom američkom spektaklu koji se isplati pogledati.

No, to nije sve jer na pozornici su joj se u jednom trenutku pridružili i Missy Elliott i Lenny Kravitz.

Inače, radilo se o nastupu koji je pratilo dosad najviše gledatelja. Naime, show je gledao svaki treći Amerikanac (oko 115 milijuna gledatelja), a mnogi u šali dodaju kako je riječ o neslužbenom američkom prazniku u kojem uživaju čak i oni koji ne vole sport.

Štoviše, neki tvrde da je nastup bio dinamčniji od utakmice koja se zahuktala tek nakon pola sata.

Što se same utakmice tiče, New England Patriotsi su u Glendaleu, na stadionu Sveučilišta Phoenix pred 72 tisuće gledatelja u dramatičnoj završnici pobijedili Seattle Seahawkse 28:24 i tako osvojili četvrti naslov pod Belichickovim vodstvom.

Potomak doseljenika iz Draganića kod Karlovca ovim je postao najuspješniji trener u povijesti Super Bowla. Novim naslovom izjednačio se po broju osvajanja trofeja s Chuckom Nollom, koji je Pittsburgh Steelers vodio do pobjede 1975, 1976, 1979, 1980.

Pročitajte više