Glumac brani suprugu koja mu je darovala seks s prostitutkom: Mi smo jako otvoreni ljudi

Screenshot: YouTube

GLUMAC Jason Biggs, zvijezda "Američke pite", i njegova supruga Jenny Mollen vode jako zanimljiv seksualni život.

Jenny je u svojoj knjizi "I Like You Just the Way I Am" otkrila kako je jednom prilikom Jasonu za rođendan naručila prostitutku s kojom su trebali odraditi seks u troje.

Nedavno je gostovala u emisiji "The View" u kojoj njezino priznanje nije naišlo na odobravanje, a sada je i Jason gostovao u istoj emisiji kako bi progovorio o susretu s prostitutkom i obranio odluku svoje žene.

"Mi smo jako otvoreni ljudi, jako stvarni ljudi. Moja žena je sjajna. Ovo nije neka naša navika, nemamo grupe prostitutki koje dolaze redovito dolaze u našu kuću", objasnio je Jason i opisao svoju dogodovštinu.

"Na kraju se nisam dobro proveo. Tijekom tri dana dobio sam tri žene. Recimo da nisam dovršio svoju misiju. Mojoj ženi je sve bilo prilično smiješno čak i dok se događalo. Bila je na krevetu, gledala, jela čips, smijala se pa baš i nisam sve izveo u skladu sa svojim mogućnostima. Također, prostitutka se nije upuštala u onakav odnos s mojom ženom kakav sam priželjkivao pa se na kraju svoje nekako raspalo", rekao je.


Pročitajte više