Gurmanske delicije u luksuznim košarama: Što će bogati Britanci poklanjati ovog Božića

U KULTNU robnu kuću Selfridges u Londonu već su stigli božićni darovi, a s njima i njihovi specijalni poklon paketi za one koji žive na visokoj nozi. O ovim luksuznim paketima mi obični smrtnici možemo samo sanjati, no oni su izrazito popularni među bogatom londonskom klijentelom. Što sve sadrže glamurozne košarice, pogledajte u nastavku:

Proslava sa stilom (1000 funti)



Ovaj skupocjeni party paket sadrži dvije boce prošeka, dva rose šampanjca, dvije boce brut šampanjca, bocu najboljeg porta kojeg robna kuća posjeduje te ostala fina vina. Ovaj je paket upotpunjen najfinijim uljima, slatkišima, marmeladama, umacima, čokoladama i kolačima pa će stoga zadovoljiti i one najizbirljivije.

Zimsko čudo (500 funti)



Za sve one koji žele Božić obilježiti posebnom proslavom koja će ostati u sjećanju, odlučit će se za ovaj paket koji sadrži najfiniji izbor hrane i vina. Od gurmanskih čajeva i kave preko specijalnih umaka, čokolada do najfinijeg izbora vina, ova slatka pletena košara zadovoljit će bilo čiji apetit.

Božićna magija (350 funti)



Poklon košara iz Selfridgesa idealan je izbor za poklon svima onima koji nam znače nešto više. Pletena košara sadrži najbolje francuske šampanjce, talijanske čokolade, engleske keksiće i fine pudinge koji će nadolazeće blagdane učiniti najslađima dosad.

Pročitajte više