Hrvatska ima još kandidata za najbolji posao na svijetu

Screenshot: YouTube

DANAS je posljednji dan za prijavu za "Najbolji posao na svijetu", a osim Tomislava Perka u utrci se našlo još kandidata iz Hrvatske.

Ana Zoom 28-godišnja je Zagrepčanka koja je žrtvovala sav svoj novac da bi mogla proputovati pola svijeta. U svojoj kratkoj prijavi Ana je kazala najvažnije informacije o sebi i zašto voli putovati.

Njezin video pogledajte u nastavku. 

Osim Ane iz Hrvatske su se prijavili i Filip Đorđievski i Ira Blažina, koji će se također pokušati izboriti za ovu fantastičnu poziciju.

I dok Filip želi putovati, jesti razna egzotična jela i biti redatelj, Irina je prijava prilično zanimljiva. Ona je, naime, pokazala zašto više ne želi biti zarobljena u najgorem zatvoru na svijetu, uredu. Njezinu prijavu pogledajte ovdje.

Podsjetimo, Tomislav Perko bio je prvi Hrvat o kojem smo izvijestili da se prijavio na ovaj natječaj, koji je objavio turistički portal CNTraveler. Sretni odabranik putovat će diljem svijeta, svi su troškovi puta plaćeni, a da stvar bude još bolja, na kraju će ih dočekati plaća od 100 tisuća dolara (560 tisuća kuna). Putovanje bi trebalo trajati 52 tjedna, tijekom kojih bi se posjetilo između 30 i 50 destinacija, a većinom je riječ o manje istraženim zemljama.

Nakon prijavljivanja odabrat će 50 polufinalista koji će morati snimiti i drugi video, a od njih 50, u finale će ući samo petorica.

Pročitajte više