Hrvatski festival na popisu deset najboljih po izboru američkog Huffington Posta!

Screenshot: Huffington Post

HRVATSKI INmusic Festival našao se na popisu deset najboljih rokerskih festivala u 2013. godini prema izboru uvaženog američkog portala Huffington Post.

U svojoj osmoj godini održavanja festival će se od 24. do 26. lipnja održati na zagrebačkom Jarunu, a iz Huffington Posta smatraju kako ga nipošto ne bi trebalo propustiti.

Festival opisuju ovako: "Provoditi dane bez tuširanja ili veze s vanjskim svijetom moglo bi zvučati dobro u teoriji, ali većina nas može jedva izdržati jedan dan neugodnih mirisa s tijela znojnih i pivom potkovanih posjetitelja festivala. INmusic ne samo da nudi zvjezdane rock nastupe izvođača kao što su Arctic Monkeys, Iggy and the Stooges ili NoFX, već i punu uslugu za kampere, a to uključuje vruće tuševe, WiFi i punktove za punjenje vaših uređaja. Jednostavno ga možete nazvati Woodstockom 21. stoljeća. Nećete se valjati u blatu, ali ćete biti u srcu hrvatskog glavnog grada. A kad vam zatreba odmor od mahanja glavom, ohladite se u Jarunu, pronađite svoj unutarnji mir na besplatnom satu joge ili izdvojite još malo novca i otputujte na izlet u Nacionalni park Plitvička jezera.

INmusic se našao u društvu festivala Coachella, Primavera Sound, Glastonbury Festival, Sónar, Bonnaroo, Splendour in the Grass, Rock Werchter, Fuji Rock Festival i Sziget.
 

Pročitajte više