Gledatelji hvale treću sezonu Netflixove hit serije: "Sve što imam za reći je - wow"

Foto: Press

Bridgerton je ponovo hit.

Oprez! Tekst može sadržavati spoilere

Prvi dio treće, dugoočekivane sezone objavljen je 16. svibnja. Čini se da su obožavatelji jedva dočekali nove epizode jer je serija već zasjela na prvo mjesto trendinga u Hrvatskoj i u svijetu. Tako je iza sebe ostavila uspješnicu Baby Reindeer, tursku seriju Thank You, Next te irsku seriju Bodkin.

Drugi dio Bridgertona na Netflix dolazi 13. lipnja. 

Twitter "gori"

Društvene mreže pune su reakcija na novu sezonu jedne od najpopularnijih Netflixovih serija.

Gledatelji već nižu i recenzije na novu sezonu na IMDb-ju. "Wow. Upravo sam pogledala zadnju epizodu prvog dijela treće sezone. Sve što imam za reći je - wow", "Treća sezona bila je vrijedna čekanja. Prve četiri epizode su briljantne. Colin i Penelope, kakva kombinacija", "Opravdali su dugo čekanje", neke su od recenzija.

O čemu se radi u trećoj sezoni?

Treća sezona nastavlja se na događaj iz druge sezone, kada je Penelope Featherington (Nicola Coughlan) čula Colina Bridgertona (Luke Newton) kako grupi neženja govori da joj se nikada neće udvarati. To joj je slomilo srce.

Nova sezona fokusira se na Penelope koja traži supruga - i to po mogućnosti nekoga tko će joj dati slobodu da nastavi svoj dvostruki život kao Lady Whistledown. U međuvremenu, Colin se vratio sa svojih ljetnih putovanja. On pomaže Penelope da pronađe muža ove sezone. 

Međutim, kao što trailer otkriva, među njima možda postoji više od "prijateljstva". Kako Penelope ima sve više udvarača, Colin shvaća da bi njegovo prijateljstvo s njom moglo biti pravi temelj za romantičnu vezu.

Treća sezona prikazuje Penelope i Colina u potpuno drukčijem svjetlu s obzirom na to da su sada u središtu radnje. U sklopu prvog dijela nove sezone izašle su četiri epizode, a isto toliko će ih izaći i 13. lipnja.

Pročitajte više