Iskoristili paniku: Lažni zombi napada ljude u Miamiju

STRAH od zombi apokalipse koji je u posljednjih nekoliko tjedana potpuno izmakao kontroli. Medijska histerija oko nemrtvih nije se stišala, pa je nedavno reagirao i Američki Centar za kontrolu i prevenciju bolesti izjavivši kako zombiji jednostavno - ne postoje.

Ipak, zombi ludilo dobilo je i svoju humorističnu stranu i to u obliku videa iz Miamija koji je ovih dana počeo kružiti internetom. Video prikazuje mladića koji trči unaokolo u krvavoj majici i plaši ljude pretvarajući se da je zombi.


Iako je zamisao dvojice mladića odgovornih za ove snimke bila samo dobra zezancija, njihov je video izazvao mnoge negativne kritike i to prvenstveno zbog slučaja kanibalizma u kojem je mladić Rudy Eugene, pod utjecajem LSD-a, prošli tjedan napao Ronalda Poppoa, prebio ga i zatim mu pojeo lice.

Mnogi su ljudi, vidjevši snimke lažnog zombija, ustvrdili kako mladić može biti sretan što ga netko nije upucao. A da je njegov pothvat doista bio opasan, osjetio je i na svojoj koži kad je grupa ljudi na koju je nasrnuo pred kraj filmića, počela loviti njega.

Pročitajte više