Izbornik srpske nogometne reprezentacije Siniša Mihajlović: "Za mene bi razvod bio poraz"

Foto: Guliver Image/Getty Images

IZBORNIK srpske nogometne reprezentacije i bivši nogometaš Siniša Mihajlović rijetko priča o svom privatnom životu, no ovaj je put prekršio svoje pravilo i otkrio neke tajne srpskom Storyju.

Govorio je o svojoj ljubavi prema supruzi i svoje petero djece te od odnosu sa svojim 19-godišnjim vanbračnim sinom Markom.

"Postoji ljubav za cijeli život, jer ja svoju suprugu volim i danas kao što sam je volio prvog dana, možda i više. U početku je to više bila strast, netko ti se svidi, postoje neke stvari koje ti se sviđaju i privlače te. Kako vrijeme prolazi, strast se može smanjiti, ali ljubav je sve veća i veća. Vjerujem da sam u pravo jer se tako osjećam. Što više vremena prolazi, manje je pokazuješ, ali više osjećaš, intenzivnija je i dublje u tebi", rekao je.

Nedavno je Mihajlović bio u središtu pažnje medija zbog navodne afere sa starletom Sorajom Vučelić. Mihajlović je to sve demantirao tvrdeći kako dotičnu nikad nije upoznao, a ni ne zna tko je ona. Na pitanje kako je to sve utjecalo na njega i obitelj, on je odgovorio da nije ugodno, ali su se navikli.

"To nam je moglo predstavljati problem tijekom prve dvije, tri godine braka, jer se moja žena nije navikla na sve ono što za sobom nosi život popularnog nogometaša, iako je i ona bila popularna televizijska voditeljica. U početku je bilo nesuglasica i problema dok nije shvatila kako to sve funkcionira. Jednostavno je oguglala na takve stvari i sad joj je sve to smiješno", odgovorio je Mihajlović.

Razvod bi za njega, kako tvrdi, bio potpuni poraz.

"Za mene bi bio poraz kad bih se trebao iz nekog razloga razvesti nakon petero djece i 18 godina zajedničkog života. Sigurno je kako u braku nije lako, ali ako su partneri inteligentni da jedno drugome ostave slobodno vrijeme za sport, šoping, izlazak, povremeno popusti i pristane na kompromis, on brak može funkcionirati. U suprotnom je teško. Ljubav uvijek treba prevagnuti, a ja mislim da ću sa svojom ženom provesti čitav život".

Uz petero djece koje ima sa suprugom Arijanom, Mihajlović ima i izvanbračnog sina Marka koji će uskoro napuniti 19 godina.

"Od samog početka kad je došao na svijet dobio je moje prezime i ja ga uzdržavam. Živi u Italiji i brinem o njemu kako i o ostalih petoro. S njim provodim manje vremena, ali čujemo se telefonom, dolazi k meni, idemo na odmore. Normalno funkcioniramo. USporedio bih to s djecom razvedenih roditelja koji su u dobrim odnosima", završio je Siniša Mihajlović.

Pročitajte više