Izgubili su dijete, a ono što je napravila konobarica ostavilo ih je bez daha

Foto: Facebook

BRAČNI par Riddle proteklih je mjeseci često jeo u West Side Cafeu u Fort Worthu u Teksasu. Kad im se rodila kći, Shaun i Debbie brzo su je počeli voditi sa sobom, no nikad nisu očekivali da će konobarica Kayla Lane upamtiti njih niti njihovu kćer Glory.

Zbog toga su se prošlog tjedna jako šokirali kad ih je konobarica upitala zašto njihova kći nije došla s njima. Razlog za to bio je jako tužan, Glory je nedugo prije toga preminula. Sa samo devet tjedana starosti, djevojčica je zaspala i nikad se nije probudila, a roditelji ni danas ne znaju zašto, izvijestio je CBS Dallas.

Nakon što su završili s obrokom, umjesto računa konobarica im je donijela papir s dirljivom porukom.

"Vaš račun je plaćen. Jako nam je žao zbog vašeg gubitka. Bog vas blagoslovio, The West Side", pisalo je.

Par je ponudio da će platiti punu cijenu obroka kojeg su pojeli, no Kayla im je rekla da se ne brinu. Njen potez toliko je dirnuo Debbie da je njenu poruku objavila na Facebooku.

 

We eat at West Side Cafe on Camp Bowie in Fort Worth quite a lot and last month sometime we took our new baby, Glory in....

Posted by Debbie Davis Riddle on 4. lipanj 2015

"Kayla je bila jako draga, nije željela ni napojnicu. Rekla je da će joj restoran dati tu napojnicu", ispričala je Debbie.

Upravitelj restorana potvrdio je kasnije da je Kayla njihov račun platila iz svog džepa. I to joj nije bio prvi put da je to učinila, dosad je platila račune vojnicima i vatrogascima.

"Kaylin neobičan čin ljubaznosti je osobina koju imaju svi naši divni kolege. Ovo je samo odraz topline koju dobivamo od naših divnih gostiju", napisali su iz restorana na Debbien post na Facebooku.

Debbienu poruku dosad je podijelilo više od 15.000 ljudi, a tisuće njih izrazile su sućut bračnom paru. 

Pročitajte više