Izgubio šest kilograma u tjedan dana zbog komentara na društvenim mrežama

Foto: Facebook

STEVI RITCHIE, natjecatelj u prošlogodišnjem britanskom "X Factoru", naglo se udebljao pri kraju showa i to kada je boravio u kući s ostalim kandidatima.

Nakon završetka showa dosegao je svoju najveću težinu dotad- 95 kilograma.

"Doista sam se trebao dovesti u formu. Dosegao sam najveću težinu dotad i gadilo mi se vlastito tijelo. Ovo mi je trebalo", komentirao je Ritchie svoj nagli gubitak kilograma.

Naime, u samo tjedan dana izgubio je čak šest kilograma, a to je postigao zahtjevnim treninzima u vojničkom kampu u Norfolku.

"To je bilo nešto najteže što sam u životu doživio. Pravo  mučenje, no dobro mučenje- ono što je mojem tijelu doista trebalo", kazao je Ritchie, prenosi Mirror.

Ritchie se na tu se promjenu odlučio nakon što su njegovi brojni fanovi na društvenim mrežama komentirali da se jako udebljao te da jedva uspijeva doći do daha, tijekom pjevanja i plesanja na pozornici.

Takvi komentari su ga pogodili. Naime, Ritchie je prosječno dobivao oko pola kilograma tijekom svakog tjedna live emisija te se ukupno udebljao tri kilograma.

Tada je najviše jeo tjesteninu, maslac od kikirikija i Nutellu. Često je naručivao hranu te pio pivo i votku.

Nakon rigorozne prehrane i treninga, sad mu ne pada na pamet jesti takvu hranu.

U vojnom kampu je osim korisnih vježbi za tijelo, naučio dosta o zdravoj prehrani zbog čega se nije ponovno udebljao te i dalje ima 89 kilograma.

 

Pročitajte više