Jagger se s manekenkama oporavlja od smrti partnerice: "Nije čudo da je L´Wren bila depresivna!"

Foto: Instagram/JLP

SIR MICK JAGGER pojavio se na fotografiji s prelijepom Izraelkom Noa Tishby, samo par dana nakon što su se u medijima pojavile fotografije o romantičnom izletu s još jednom ljepoticom.

Britanski tabloidi već su to prikazali kao potez "bezosjećajnog pjevača" koji se brzo oporavio od smrti svoje dugogodišnje partnerice L'Wren Scott, a isto smatra i sestra poznate dizajnerice.

Mlada Noa pohvalila se fotografijom napisavši: "Hvala Micku Jaggeru na predivnih nekoliko dana u Izraelu. Hvala mu što nam je pokazao kako to rade legende i što je toliko darežljiv sa svojom energijom, vremenom i glazbom. Reći da si inspiracija ne bi bilo dovoljno".

Naravno, mnogi su ovo protumačili kao dokaz da je stari švaler uspio zavesti i ovu mladu manekenku, a nakon što je snimljen u društvu nepoznate ljepotice na balkonu jednog hotela u Zurichu, reagirala je i ljutita sestra L'Wren Scott.

"Ove fotografije tjeraju me da se zapitam što Jagger stvarno misli i osjeća. Njegova kći govori da još uvijek pati, a onda vidite ovo. Nikad se neće promijeniti. Nije čudo da je bila depresivna!", govori Jan Shane.

S druge strane, oni koji Jaggera dobro poznaju, znaju da je ovo klasičan "jaggerovski potez".

"Neki svoju tugu utapaju u piću. Mick ne pije, ali svoju tugu utapa u ženama. Čak i u sedamdesetima. Mick je Mick", govore njegovi prijatelji.

Podsjetimo, Scott je prije 11 tjedana oduzela vlastiti život, a Rolling Stonesi zbog ove tragedije otkazali su australski dio turneje.

Pročitajte više