Jamie Lynn Spears: Rodila sam sa 16 ali nisam željela uljepšavati tinejdžersku trudnoću

MLAĐAHNA sestra pop zvijezde Britney Spears, glumica Jamie Lynn Spears izjavila je američkim medijima da žali zbog svog ponašanja kad je zatrudnjela sa 16 godina. Jamie kaže da je moglo djelovati kao da uljepšava tinejdžersku trudnoću. Rodila je kćer Maddie s tadašnjim dečkom Caseyjem Aldridgeom, a u Glamour magazinu se ispričala mladim djevojkama koje su je idealizirale u to vrijeme.

"U to vrijeme sam nastupala u dječjem showu Nickelodeonu i bilo mi je strašno neugodno da nekoga tražim da mi propiše sredstva za zaštitu od trudnoće. Ali nisam željela uljepšavati tinejdžersku trudnoću", iskreno je izjavila Jamie Lynn. Mlada glumica je dodala da je osjećala i da je odgovornost za to što joj se dogodilo: "Osjećala sam se odgovornom za sve mlade djevojke i njihove majke koje sam vjerojatno zbunila i iznevjerila. Ispričavam se za to".

Slatka plavušica kaže da je veliku potporu našla u slavnoj sestri Britney: "I ona ima dvoje djece. Velika je stvar što smo povezane, ne samo kao sestre, nego i kao majke. Dobna razlika doprinosi našem dobrom odnosu. Ona je 10 godina starija od mene. Da je obična 20-godišnjakinja, teško bih se mogla poistovjetiti s njom".

Pročitajte više