Je li ovo najneobičnije obećanje dano tijekom seksa?

Screenshot: YouTube

BRITANSKI stand up komičar, Reginald D. Hunter sigurno nije očekivao da će tijekom nastupa čuti ovaj neobičan odgovor.

A sigurno ni vi niste očekivali da će pred publikom podijeliti svoje prvo seksualno iskustvo, šok i nevjericu kad je čuo onaj famozni odgovor "Ne mogu ja ovo!" nakon što su se stvari dobrano zakuhale.

Reginaldova vječna ispiracija su žene, veze, granice pristojnosti i od toga neće odustati niti ove jeseni u Maloj dvorani Lisinskog. Jedini nastup u regiji Reginald ima baš u Zagrebu gdje stiže u sklopu turneje "Reginald D. Hunter IN EUROPE: A NIGGA RUNS THROUGH IT".

Dan prije Zagreba, nastupa u Berlinu, a poslije slijede nastupi u Oslu, Stockholmu i Copehnagenu, pa nam nema druge nego priznati da je program "London Calling Comedy" i ovaj put uspio približiti dašak, ne samo londonskih stand up klubova, već i onih europskih.

Svi znaju onu prastaru šalu da po cijenu života treba izbjeći situaciju u kojoj ženskoj osobi – a naročito ako vam je to životna partnerica – morate komentirati veličinu stražnjice u određenoj odjevnoj kombinaciji.

Reginald D. Hunter, stand up komičar koji na jesen u sklopu svoje europske turneje stiže u Lisinski, podijelit će s vama recept izbjegavanja konflikta i cijeli niz drugih savjeta na muško-žensku temu – jednu od brojnih kojom zabavlja publiku gotovo dva sata.

Pročitajte više