Jeste li spremni za promjene na Timelineu? Mogli biste već danas imati novi izgled Facebook profila

Screenshot: Facebook/NextWeb

PRED nešto više od dva mjeseca Facebook je počeo testirati novi izgled Timelinea, a čini se da je došlo vrijeme za aktivaciju korisnicima diljem svijeta.

Kao što smo pisali, najveća promjena u novom Timelineu odnosi se na to da će se sve vaše objave stavljati u jedan stupac s lijeve strane, a u desnom će se, užem stupcu, nalaziti informacije o vašim aktivnostima. Osim toga na svom ćete profilu umjesto dosadašnjih boxeva ispod cover fotke dobiti red opcija na kojem će se nalaziti podaci o vama, fotografije, popis prijatelja i opcija "više" unutar koje će se nalaziti ostale informacije, poput lokacijskih mapa i stranica koje ste "lajkali".

Ove srijede te su promjene već primijetili korisnici na Novom Zelandu, a osim njih stigla je i još jedna: takozvani Collections Manager, dodatak pomoću kojeg ćete moći personalizirati sadržaj, odnosno spomenuti red opcija na vrhu svojeg profila, ali i prema svojoj želji preurediti raspored kolumni u desnom stupcu Timelinea.

S Mashablea pretpostavljaju da bi sve ove novosti do kraja srijede trebale biti aktivne na profilima svih korisnika diljem svijeta, unatoč tome što iz Facebooka o tome nije stigla službena potvrda.

Pročitajte više