Jeste li vidjeli Čiku? Vlasnik nestalog psa nalazniku kao nagradu nudi Porschea

Foto: Antonio Jurčević

NA USKRS je na području Peščenice nestao američki stafordski terijer koji se odaziva na ime Čiko, a njegov je vlasnik uz pomoć prijatelja, kako bi ga pronašao, zagrebačke kvartove oblijepio plakatima na kojima, između ostaloga, stoji i to da nalazniku kao nagradu nudi Porschea.

"Na Uskrs, 5. travnja, na području Peščenice nestao je Čiko, američki stafordski terijer, star sedam godina, iznimno razdragan pas koji nam svima jako fali. U želji da nam se Čiko što prije vrati i da ova priča sretno završi, spremni smo nalazniku pokloniti automobil. Radi se o oldtimeru, Porscheu 924 2.0 iz 1979. Zadnjih par dana oblijepili smo obližnje kvartove plakatima, međutim, još nema nikakvih informacija", objašnjava Antonio Jurčević koji vlasniku psa, Borni Jakušiću, pomaže u pronalasku nestalog Čike.

Čiko je smeđe boje, s bijelim trbuhom, a prepoznatljiv je po spuštenom desnom uhu i po krivo zaraslom repu. Čipiran je i nesteriliziran, a netom prije nestanka je vadio tri zuba te još ima konce, kako navodi vlasnik.

Ako imate bilo kakve informacije koje bi mogle pomoći da se Čiko sretno vrati kući, kontakt i ostali detalji su u oglasu. Kao i fotka Porschea.

 

Pročitajte više