Jeziva "hodajuća izložba": Tijela oslikana crtežima koji izgledaju poput stvarnih predmeta



STUDENTICA prve godine "Musashino Art Universityja" u Tokiju, svojim se neobičnim i zasigurno "pomaknutim" radovima već predstavila javnosti. Naime, prije nekoliko mjeseci, njene su kreacije, u kojima je upotrebom akrilnih boja, svoje lice i ruke na vrlo realističan način pretvarala u slikarsko platno, postale svjetski hit.

No,  u svojem sljedećem projektu, Chooo-San odlučila je otići i korak dalje. Zasićena digitalno obrađenim fotografijama, odlučila je isprobati koliko daleko umjetnost može otići, a da se ne koristi modernom tehnologijom. Upravo zato, odlučila je iskoristiti sličnu metodu kao i u svojem prvom projektu i nekolicinu modela oslikala na vrlo maštovit način, prenosi Daily Mail. S tijelima punim patentnih zatvarača, utičnica, prekidača i dugmadi, njeni su modeli na kraju izgledali doista impresivno, a njena je "hodajuća izložba" također privukla mnogo pozornosti.

"Za ovo što sam odlučila učiniti i ne postoji neki snažan razlog. Recimo da je to bila moja radoznalost koji sam željela zadovoljiti, no rezultati u me iznenadili. Mislim da je svima već dosta računalno obrađenih fotografija, možda ih je zato projekt koji ih u širokom luku izbjegava uspio toliko zaintrigirati", kaže  Chooo-San.

Pročitajte više