Johnny Depp o svojoj karijeri: Jednostavno me boli kurac

Foto: Press

O NJEGOVOM izboru filmova proteklih se nekoliko godina dosta pisalo, a mnogi su se zapitali zašto su svi filmovi Johnnyja Deppa potpuni promašaj na kino blagajnama.

Od "The Tourista", preko "The Lone Rangera" pa sve do "Transcedencea", Depp proživljava najgori period u karijeri, a samo je pitanje vremena kad će glavešine studija zaključiti da Depp više nije magnet za publiku osim u sklopu velike franšize kao što su "Pirati s Kariba".

Details donosi priču o velikoj glumačkoj zvijezdi devedesetih, a i sam se glumac osvrnuo na seriju flopova na blagajnama.

"Ono što mi daje zadovoljstvo je to da sam, poput Marlona, došao do momenta kad me jednostavno boli kurac. Isprva sam previše brinuo i marljivo pristupao svom radu. Zatim se nađete u situaciji kad brinete toliko jebeno puno da sve počinje nalikovati opsjednutosti, shvaćate me? No, tad se dogodi nešto izvanredno. Odjednom brinete sasvim dovoljno da vas za sve boli kurac i to je potpuno oslobađajuće. Biti spremni da isprobate sve", objašnjava Depp.

U kontekstu Deppove karijere to znači pojavljivanje u filmovima kao što su "Into The Woods", Disneyjev mjuzikl koji će se u kinima pojaviti u prosincu, komedija "Mortdecai" koja dolazi u siječnju i povratak provjerenom receptu u nastavcima "Alise u zemlji čudesa" i "Pirata s Kariba". Drugim riječima, kvalitetan film možemo očekivati tek krajem 2015. kad će Depp zaigrati Whiteyja Bulgera u novom filmu Scotta Coopera "Black Mass", a društvo će mu praviti Benedict Cumberbatch i Joel Edgerton.

Bilo kako bilo, Depp se ne opterećuje promašajima i zaključuje: "Sat svima otkucava. Glavno je pitanje sjedite li i buljite u sat strahujući od konačnog pada - što je besmisleno - ili jednostavno živite".

Pročitajte više