Kako će naše zvijezde proslaviti Dan zaljubljenih: Većina se slaže da Valentinovo treba slaviti svaki dan

Foto: Blanco, Index, Facebook, privatan album

DAN ZALJUBLJENIH idealna je prilika da nekom nesebičnom gestom ili poklončićem pokažete svom partneru koliko ga volite, poštujete i cijenite, a mi smo odlučili provjeriti kako će današnje Valentinovo provesti neke od naših zvijezda.

Nikolina Pišek neće biti s dečkom

"Volim, zaljubljena jesam, ali na Valentinovo sam uvijek gledala s ironičnim odmakom i blagim podsmijehom. Unezvijereni parovi koji se guraju oko preostalog mjesta u nekom lokalu, ona s izlomljenom ružom u ruci, on zajapuren, nakrivljene kravate, strijeljajući bijesnim pogledom konobara i sretnije parove... Ok, malo pretjerujem. Možda malo. No, što se Valentinova tiče, prijateljice su me oduvijek zvale hejtericom. Barem su moji dečki bili na čistu: nisu me morali izvoditi, kupovati mi poklone, ili ne daj Boze - čestitati mi taj dan. No, priznajem, ove godine mi je malo krivo da baš na prokleto Valentinovo neću biti sa svojim dragim i da ćemo biti odvojeni onih zanemarivih, ali ipak nezaobilaznih četiristotinjak kilometara. Iako, tješim se, i da smo zajedno, ništa ne bi bilo drugačije no svaki drugi dan. Jer, kada voliš, ne treba ti kalendar da te podsjeti da moraš biti pažljiv prema svom partneru. I ne treba ti borba oko posljednjeg mjesta u restoranu da bi drugima pokazao tu svoju ljubav. I, na kraju krajeva, briga te što cijeli svijet misli o vama - vi ste svoj mali autistični svemir za sebe i dišete jedno za drugo svaki dan...", pjesnički nam je opisala svoje viđenje Valentinova uvijek dobro raspoložena Nikolina koja bi se ove godine trebala udati za Vidoja Ristovića, srpskog povjesničara umjetnosti.

Sandri Križanec prvo Valentinovo s novim dečkom

Ponajviše razloga za sreću zasigurno ima HTV-ova urednica i voditeljica Sandra Križanec kojoj je ovo prvo Valentinovo s novim dečkom čije nam ime nije željela otkriti. "Večeras sa svojim dragim idem na koncert Massima, tako mi je barem obećao. Osim toga ovo je odlična prigoda da svim Valentinama i Valentima čestitam imendan. Što se pak ljubavi tiče, mišljenja sam da je treba slaviti svaki dan, ako je ima naravno", rekla nam je lijepa Slavonka.

Njima je Valentinovo dan kao i svaki drugi

Voditeljica CMC Televizije Anja Alavanja Romac uzet će kratki predah od učenja za ispite na Fakultetu političkih znanosti i sa suprugom Željkom tijekom dana odabrati neko mjesto gdje će otići. "Sigurno ćemo izbjegavati restorane i kina jer je nemoguća gužva. Inače ne slavimo Valentinovo, no moj je dragi uvijek pažljiv pa će se sigurno pojaviti s nekom ružom", otkrila nam je majka jednogodišnjeg Jakova.

Najpopularniji Big Brother par Marijana i Nemeš koji odnedavno žive u hrvatskoj metropoli također će danas slaviti svoju ljubav započetu u popularnom reality showu, iako im Valentinovo ne predstavlja neko posebno značenje.

"To je samo jedan iskomercijalizirani praznik u kojem uživaju vlasnici restorana, cvjećarnice, prodavaonice rublja i parfumerije. Mislim da ljubav treba pokazivati i dokazivati sve ostale dane, malim znacima pažnje i visokim stupnjem tolerancije. Najljepše je kad pored sebe imaš nekoga tko te podržava i voli onakvog kakav jesi, i to svaki dan u godini. Tada ti ne treba nikakav praznik da bi se uvjerio u to. Uglavnom Valentinovo je za mene klišej", rekla nam je pobjednica prvog balkanskog Big Brothera Marijana Kovačević.

Sličnog je mišljenja i voditeljica emisije "Ljubav je na selu" Marijana Batinić. "Ne slavim Valentinovo, i za mene je taj dan kao i svaki drugi. Iako, kad sam bila mlađa redovito sam ga obilježavala, makar samo s Petrom izašla vani. Sad mi i nije špica sjediti u prepunom restoranu s ružom u ruci, pa ću radije otići na koncert Marije Husar", kaže Splićanka.

"Mi ne slavimo Valentinovo jer nam se ne sviđa ništa što je nametnuto. Uvjerena sam da ljubav pokreće svijet i daje smisao svemu, te da je treba slaviti svaki dan", mišljenja je manekenka Anita Dujić koja se nedavno zaručila s Ivanom Veljačom.

Pjevačica Žanamari Lalić od svog dečka, glazbenika Lea Bolješića očekuje da je romantičan više od jedanput godišnje, a za nju nije poanta u tome gdje će je odvesti za Valentinovo, već koliko se trudi općenito.

Ni njen kolega Marko Tolja nema neko posebno mišljenje o Valentinovu. "Ne slavim ga iako sam po prirodi romantik. Mislim da je to izmišljotina. Ne vidim zašto bi na taj dan trebao nekoga voljeti više no inače", kaže Marko.

Luka Nižetić pak kaže kako nije veliki ljubitelj pompe i komercijalizacije oko Dana zaljubljenih gdje se sve svodi na čisti konzumerizam. "Takve stvari, a tu govorimo o emocijama, za mene su intimne prirode i ne treba me svijet, a ni običaji podsjećati da nekoga volim. Nisam ni ljubitelj ni mrzitelj Valentinova već mi je potpuno svejedno. Ove godine nemam nekih posebnih planova, čisto spontano i kako me ponese atmosfera. Za početak doma a poslije tko zna", govori Luka Nižetić koji je odnedavno navodno u vezi s vizažisticom Mirtom Pejić.

Oni će Valentinovo provesti radno

Ima i onih koji će današnji dan provesti radno, gotovo kao i svaki drugi dan, a među njima su Tatjana Jurić, Barbara Kolar, Antonija Blaće i Jelena Rozga.

"Držim se one da mi je svaki dan Valentinovo. Danas ću cijeli dan snimati novu pjesmu, tako da ću biti uglavnom u studiju", kazala nam je Jelena Rozga.



Iako će dan veći dio dana provesti na radiju, a potom na humanitarnoj akciji protiv nasilja nad ženama, voditeljica Antonija Blaće nastojat će valentinovsku večer rezervirati za romantiku sa svojim dečkom, vaterpolistom Hrvojem Brlečićem.

Počeli smo u pjesničkom tonu, pa ćemo tako i završiti. "Poklanjajmo ljubav svaki dan, iskreno i bez glume. Volite ono dobro u ljudima. Živimo ljubav ne jedan dan, nego svaki dan", poručila je lijepa Mostarka i zvijezda "Larinog izbora" Ornela Vištica.
 

Pročitajte više