"Klinac" iz "Jerryja Maguirea" poručio: Ja sam odrasli glumac, jebeni kreteni

Screenshot: YouTube

DA JE slatki mali glumac kojeg smo upamtili kao preslatkog Raya Boyda u filmu "Jerry Maguire" odrastao, već smo se imali prilike uvjeriti.

Iako se i dalje želi baviti glumom, Jonathan Lipnicki teško dobiva uloge jer se svi sjećaju plavokosog dječačića s naočalama, a o tome je sarkastično progovorio u videu kojim čestita Dan očeva svom filmskom ocu Jerryju Maguireu, kojeg je odglumio Tom Cruise.

"Tu sam da bih ti zahvalio, Jerry Maguire, na tome što si se pijan durio na kauču moje mame usred živčanog sloma i što si posve nepotrebno izgovarao riječ 'jebeni' kad sam ja htio u zoološki vrt. Jasno, nisi mi bio pravi otac, ali svejedno si me volio. Toliko da si na brzinu oženio moju mamu jer sam ja bio nevjerojatno sladak", sarkastično govori Lipnicki.

"Žene su ovulirale samo od toga što su me gledale", dodao je.

Tada je počeo pričati o odraslom sebi.

"Tko može zaboraviti one naočale? Sigurno ne nijedan producent, redatelj, direktor castinga u Hollywoodu jer svi i dalje misle da sam slatki klinac iz 'Jerryja Maguirea'. Nema veze što sam talentirani, obrazovani odrasli glumac sposoban za širok spektar uloga. Svi govore: 'Pokaži mi novac!'. To uopće nije moja rečenica, vi jebeni kreteni", dere se.

Nakon toga se smirio i poručio da je spreman za nove uloge, a zainteresiranim redateljima poručio je da ga potraže na Twitteru. 

Pročitajte više