Koričanska fufa šalje stravične poruke grupi prijatelja: "Oderat ću vam svima kožu s lica"

NAJVEĆI holivudski scenaristi lako bi mogli naći inspiraciju iz stravičnih događaja koji se ovih dana događaju u Koritni.

Poput radnje serije "Slatke, male lažljivice", grupa mladih preko Facebooka dobiva morbidne poruke od djevojke koja se na Facebooku naziva "Koričanska Fufa". Oni se međusobno druže, a dobili su u isto vrijeme zahtjev za prijateljstvo od spomenute djevojke. U početku su mislili kako se radi o zafrkanciji, no ubrzo su se preplašili kad su počeli dobivati bolesne poruke, piše Glas Slavonije. U početku su im stizale poruke poput "Znam gdje si sada", u kojima je osoba točno opisivala gdje se osoba iz društva trenutno nalazi.

"Gotovo tjedan dana trajao je taj teror dok se, uplašeni bolesnim porukama nismo odlučili cijeli slučaj prijaviti policiji", rekao je jedan mladić iz društva.

"Od danas si ti moj pacijent, pratim te...", piše u jednoj od poruka Koričanske Fufe. "Oderat ću vam svima kožu s lica, želim spavati na jastucima od vaše kože", dobio je poruku otprilike jedan od mladića. Jedna djevojka dobila je poruku: "Sad si kod (navodi ime prijateljice)", a ono što je posebno uznemirujuće jest činjenica da su poruke na Facebook poslane putem mobitela.

Iako su mladi upozorili da će o svemu obavijestiti policiju, profil Fufe ni danas nije ugašen. Tvrde da je fotografiju skinula s interneta, a prema njihovim riječima, adresu je izmislila. Zbog uznemiravajućih poruka, dio mladih uopće ne izlazi iz kuće u večernjim satima jer ne znaju tko je i do koje mjere bolestan s druge strane. Nakon što su mladi obavijestili Fufu da su slučaj prijavili policiji, ona je brzo krenula slati poruke o tome koja je njezina lozinka za Facebook. Htjela je time zamesti trag kako bi se što više korisnika logiralo i time ostavilo svoje IP adrese. Dio lozinke glasi "crna koža", a unutar iste nalazi se i broj 666. Policija je primila prijavu o Koričanskoj Fufi, a sada se roditelji i njihova djeca nadaju da će ovo sve što prije završiti. 

Pročitajte više