Krenule aktivacije: U roku od dva tjedna svi će korisnici Facebooka imati redizajnirani Timeline

Foto: Facebook/ABC
 
NAKON što je prije tjedan dana Facebook predstavio promjene na News Feedu, koje su između ostalog uključile filtere koji prikazuju samo preferiranu vrstu sadržaja i veće slike, uskoro će korisnici dobiti i redizajnirani Timeline, kao što smo već u nekoliko navrata pisali. Novi dizajn testira se već nekoliko mjeseci, a Malorie Lucich iz Facebooka potvrdila je za ABC News kako će svi korisnici najpopularnije društvene mreže novi Timeline dobiti u roku od dva tjedna.
 
Prema najavama, novi će dizajn donijeti pregledniji i osobniji Timeline. Korisnički postovi i eventi više neće biti smješteni u dvije kolumne,  već će oni biti veći i posloženi po redu na desnoj strani Timelinea. Sve ostalo, uključujući fotografije, informacije, glazbu, filmove i knjige koje ste "lajkali", bit će smješteno na lijevu stranu profila.
 
Aplikacije koje koristite također će biti smještene na lijevoj strani, a bit će moguće dodati i one poput Pinteresta ili Instagrama na Timeline te tako vidjeti željeni sadržaj direktno sa stranice.
 
Zanimljivo je spomenuti da oni korisnici kojima je izmijenjeni Timeline već aktivan i profile svojih prijatelja vide u novom izdanju, dok oni koji još nisu te "sreće", promjene ne mogu vidjeti niti na tuđim profilima - sve dok se i njima ne aktiviraju nove postavke.

Pročitajte više