Majka Stefani Banić: Moja se kći nema zbog čega kajati

Foto: Press

SPLIĆANKA Stefani Banić i Sarajlija Ervin Mujaković postali su regionalne zvijezde nakon što je već prve večeri nakon ulaska u kuću Velikog brata između njih pao i prvi ovogodišnji seks.

Naravno, snimka je postala apsolutni hit o kojem svi pričaju.

Međutim, Stefani je drugog dana ipak požalila zbog svega, a ponajviše zbog onoga kroz što trenutno prolazi njezina majka.

Stoga, odlučili smo kontaktirati njezinu majku Katju i vidjeti kako se ona osjeća zbog svega što se događa i ima li Stefani uopće razloga za tugu.

Katja Banić tvrdi da je bila spremna na sve kad je njezina kći ušla u kuću: "A što mogu reći. Nosim se nekako sa svim tim".

Što se scene seksa tiče, o tome nije ni željela pričati jer vidjela je samo snimku kajanja, a tolerantna majka rekla nam je da njezina kći nema razloga kajati se: "Gledajte, nije udana, nije u vezi i nema obaveze prema nekom drugom. Stefani je dobra osoba i ako je nekom naštetila onda je naštetila sebi".

Vasići: "Stefani je uličarka"

A što se Stefani tiče, više se ne kaje, a ona i Ervin i drugu su noć proveli zajedno u krevetu. Veliki Brat dao je i svoj doprinos sigurnom seksu u kući pa je pozvao Ervina u ispovjedaonicu i poklonio mu kondom. No, Ervin je već bio spreman pa je priznao da je sa sobom u kuću ponio nekoliko kondoma.

Međutim, čini se da mladi par već ima problema jer Stefani je Ervina optužila da škica Barbaru i nazvala ga "potrošenom robom".

Nakon što je "Brandža" Ervina upitao što bi jeo, Stefani je ljutito odgovorila: "Znaš što bi Ervin jeo? Ervin bi jeo Barbaru. Ervine, brate, u kurcu si. Mislim, boli mene kurac, ali barem malo, iz poštovanja prema meni. On misli da nije očit, ali očit je".

Obitelj Vasić, s druge strane, nije prepuna razumijevanja pa su kratko zaključili: "Stefani je uličarka".

"Nema nikakvo ponašanje, brate. Njeno ponašanje je ulično ponašanje. Kad vidim kako podriguje i ne stavlja ruku na usta. Ona je za mene, kao prvo, jedna uličarka. Nema nikakvu kulturu", rekao je Vasić, ali i pokrenuo zanimljivo pitanje zapitavši Velikog brata je li Stefani uopće pristala na seks ili je Ervin iskoristio situaciju što smatra pogrešnim ili čak "uzimanjem na silu".

Veliki mu je brat odgovorio da su oboje pristali na seks i da odgovaraju za vlastite postupke.

Pročitajte više