Marijana Batinić i Petra Nižetić predstavile novu emisiju: Najavljena gošća Severina ostala u Splitu

Foto: Press

MARIJANU Batinić i Petru Nižetić poznajemo iz emisije "Po ure torture" koja je svojedobno prašila televizijskom eterom, a nakon zajedničke rubrike "Sexpresso" na jednom internetskom portalu, ovaj splitski dvojac vraća se s novim projektom. Njihov "MaPet Show" zamišljen je kao intervju s poznatim osobama, ali kroz neobičnu formu, jer će gosti pitanja izvlačiti iz tri lonca - mlakog s pitanjima iz života, paprenog s pitanjima na tragu Sexpressa i toksičnog sa žestokim i intimnim pitanjima. Dobra vijest za goste Jocker je Le Prase, kojeg mogu uložiti umjesto odgovora na jedno pitanje.

Gošća prva emisije bila je Severina koja na sinoćnju promociju novog projekta svojih prijateljica u zagrebačkom Velvetu ipak nije došla jer se otišla odmarati nekoliko dana u rodni Split. No zato su tu bile mnoge druge poznate iz javnog života, koje su došle podržati Marijanu i Petru, među njima i Marko Tolja. On je pak, u trenutku kad je Marijana ispred svih rekla kako se nada da im se show neće ukinuti nakon prve emisije, glasno zapljeskao, aludirajući tako na svoju nedavno ugaslu emisiju. "Drago mi je zbog njih dvije, jer to su najkreativnije žene koje ja poznajem, svaka ima svoj stil. Već su me predbilježile za gostovanje", rekao nam je Marko Tolja čija djevojka, manekenka Ana, sinoć zbog obveza nije došla.

Bivša televizijska voditeljica Tatjana Jurić također je došla bez partnera, poduzetnika Darija Periškića, a pažnju okupljenih privukla je lijepim šeširom na sebi. Najviše se družila upravo s Markom Toljom kojem je rekla da se nema kome opravdavati za to što mu je ukinuta emisija, jer je i sama prolazila kroz slično iskustvo, pa zna kako mu je. "Teško je nama mladima danas na medijskom tržištu jer očekujemo da možemo učiti od starijih kolega, a to se rijetko događa. Mislim da je jako bitno stajati iza onoga što radiš, i dok se to ne promjeni, do daljnjeg ostajem na radiju", kazala nam je Tatjana.

Pažnju je svojom odjevnom kombinacijom privlačio Luka Nižetić obučen u šareni kardigan s motivom pejzaža, koji nije mogao ostati nezapažen. "Škicnuo sam prvu emisiju i super mi je to što one rade. Iako ne mogu biti objektivan budući da mi je jedna sestra, a druga skoro pa sestra" rekao je pjevač čiju smo sestru upitali planira li se ponovo vraćati u Barcelonu gdje je studirala produkciju na audiovizualnim medijima. "Zasad ću malo biti ovdje, dok ne zaradim nešto love", našalila se i dodala da joj je s Marijanom oduvijek bio gušt raditi. "Super je kad imaš nekoga tko je tvoja druga polovica. Nadam se da ćemo skupa i ostariti", rekla nam je Petra dodavši da joj je ljubavni status i dalje status quo.

Sinoćnoj opuštenoj atmosferi pridružili su se i novinarke Sanja Mikleušević i Anita Malenica, sestre Nanut, Daniel Delale, Edita Misirić, Dorijan Klarić i ostali.

Pročitajte više